onsdag 16 mars 2011


Sitter och lyssnar på två fnittriga tjejer som sitter i köket och ska äta. Undrar hur det går med mjölken och allt som ska ner i deras små magar? :) Minns själv hur man skrattade och all mjölk sprutade ut över hela bordet när man var i den fnittriga åldern. Det behövdes inte mycket för att man skulle sitta och fnittra åt ingenting!
Ja det är härligt att höra dom! Linnéa och hennes kompis som kom med bussen från Målilla idag. Bra gjort av en liten 9-årig tjej att åka ända till Vimmerby helt ensam.
Sitter och funderar på om jag ska fortsätta måla vitt i hallen också, blev ju så fint i vardagsrummet:) Det får nog bli så när tid och ork finns:) Men tiden går ju mest till jobb, mat, tvätt, städ och disk, sen sjunker man ner i soffan och ser på tv och i bästa fall orkar man hålla sig vaken innan man stupar i säng och sussar gott!
Sköööönt att det blivit lite ljusare nu om kvällarna, och mornarna:) Vårfåglarna har börjat sjunga och allt som varit gömt under snön kommer fram. Härligt! Längtar verkligen till man kan gå ut och sätta sig i trädgården med en god kopp kaffe!
Ikväll ska Linnéa på dansträning här borta i idrottshallen. Övning 1 gång/ vecka fram till den stora vårshowen någon gång i maj.
Innan dansen ikväll ska jag försöka hinna med min dagliga mil på motionscykeln. Mår så bra av det:)
På bilden överst är Linnéa och hennes kompis Andrea när de var på talangtävling i Nässjö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar