söndag 27 mars 2011


Och så har Linnéa hunnit fylla 8 år, som hon har väntat på den dagen! Räknat dagarna i mer än 1 månad tror jag:) Hon fick så mycket fina presenter från alla möjliga håll:) Gladast blev hon nog för sin alldeles egna mobil! Cerise och fin med ett eget telefonnummer. På kvällen så kom mormor, morfar och Tobias för att gratulera, det blev tårta, kaffe och kakor såklart. I fredags kväll var det dags för kalas med inbjudna kompisar. 9 st. var dom, och vi var i Ugglans lokaler. Helt perfekt plats att ha barnkalas på ju:) Felicia o hennes kompis Magdalena var med och höll i lekarna. Vi åt tacos och efter det blev det glass och chokladsås.
Helgen har bjudit på en massa arbete med trädgården. Det som göms i snö.....
Imorgon eftermiddag blir det att köra en hel del ris till soptippen. Har lika mycketpinnar o ris som till en egen maj-eld!:)
Igårkväll grillade vi första gången sen i somras. Mums! Det är sååå gott. Det blev grillad fläskfilè med potatisgratäng till. Linnéas kompis Susanna var här och de lekte hela dagen igår. Avslutade med grillningen innan hon åkte hem. Sedan var det dags för earth hour, släckta lampor , och använda stearinljusen istället:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar