tisdag 8 mars 2011

Semledagen :)



Och så var det semledags igen! Linnéa och jag tog oss varsin semla till kaffet här på förmiddagen. Är ju hemma då hon är krasslig:( Förkyld och hostig igen. Ja vi är fler i familjen som också har en släng av det:( Verkar ju som det aldrig går om, är nog tionde gången denna vinter! Vitaminer och diverse tabletter verkar ju inte hjälpa!
Helt plötsligt fick Linnéa en strålande idé, tyckte hon iallafall! ;) Kanske skulle vi byta rum på henne och Felicia tyckte hon. Jo det var ju en bra idé och inte så svårt kan man tro. Men vi började och det tog så gott som hela dan! Något positivt förde det ju ändå med sig, att få allt rensat, blev 4 påsar med skräp!
Får se om tjejerna kan sova i de "nya" rummen inatt? Felicia har ju haft det rummet förut, och då hade hon svårt att sova där. Hon sa att hon kände som det var nån i rummet på natten :( Det var ju några år sen så det kanske går bättre nu. Hon protesterade iallafall inte när hon kom hem från skolan idag.
linnéa vill inte längre ha någon docksäng eller dockor på sitt rum att leka med, hon leker ju inte med dom längre. Barbiedockorna fick iallafall vara kvar. Stina o hon lekte ju med dom i söndags:)
I söndags sjöng flickorna i Pelarne i församlingshemmet under mässan där. Dagen innan var Yvonne, kantorn hemma hos oss och övade på sången och ukulelen som Linnéa ska lära sig nu. Hon tycker det är jättekul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar