torsdag 10 maj 2012

Jag förstår inte att man alltid ska vara så himla trött efter jobbet. Undrar om det är åldern? För så här var jag inte förr. Allergin påverkar ju nu, verkar vara massor av pollen i luften idag, känner mig helt supersnorig, och har säkert nyst 20 ggr. idag:( Har tagit tablett, men den verkar inte hjälpa. Tur att man blir lite glad iallafall en regnig dag som denna, då man kommer hem och möts av små söta kattungarna:) Här kommer en bild på lilla Iris;
Önskar man kunde behålla allihopa, men nej, så roligt ska vi inte ha. Dom är sötast nu, sen blir dom stora, fortfarande söta, men det räcker med Alice o Molly, och hunden förstås;)
Bäst att lägga in en bild på Kia också:) Världens goaste lilla hund, nu fyllda 7 år. En rund liten tjej som vi köpte i Norrköping i Januari. Ungefär som att köpa "grisen i säcken", men vi hade tur, hon passar perfekt för oss:) Går massa promenader med henne, och ska lägga in dietkost snart. Pratade med vetrinären idag, som rådde till det.
Just nu hörs ljuv sång och musik från vardagsrummet, felicia sjunger och Albin spelar. Dessa 2 kommer vara med på Vimmerby stadsfest i höst och underhålla med 3 låtar:) Kul att de gör något ihop, syskonen:) Ha det gott tills vi hörs igen!

1 kommentar:

  1. Så bra att du pratat med veterinären <3 Ville ju inte skrämma dig men hon uppvisade alla tecken på att hennes lilla hjärta fick jobba lite för mycket och det vill man ju inte. Hoppas ni får ordning på hennes vikt, just hennes ras har ju en tendens att lägga på sig. Fina Kia!

    Kram!

    SvaraRadera