måndag 24 maj 2010

Sol och värme!

Tänkte skriva några rader nu:) Veckorna har varit väldigt intensiva så jag har inte hunnit med att skriva här i bloggen...
Nu är äntligen det nya taket på plats! Det är sååå fint! Duktig man jag har som gjort det mesta alldeles själv med hjälp av en snäll granne:) Nu är det bara lite finputs kvar, som nytt entrétak, stuprännor som ska på plats och skorsten som ska målas klart.
Helgen var helt underbar med sol och värme. Vi var i Västervik på Lysingsbadet där det var talangtävling i Julias stjärnskott. Äldsta dottern Felicia var med där. Hon är såå duktig:) Erik Saade uppträdde och det var så härlig stämning.Felicia sjöng Moving on, vilken passade henne perfekt:) Vi var också ute på klipporna vid havet och fikade, och senare på restaurang Morella och åt god mat. En lyckad dag med andra ord!
Gårdagen bjöd på gräsklippning, så nu är det fint i trädgården. Tvätten skulle styras om och lite småsysslor som skulle göras...finns ju alltid att plocka med:)Men det är skönt att få sånt gjort som man inte hinner med varje dag precis.
En bra arbetsdag var det idag oxå, trots att kylen stått öppen hela helgen:( Blev till att handla nytt, tråkigt. Men det gäller ju för alla att känna så dörren är stängd vid dagens slut, ivarjefall den som stänger.
Nåja, nu ska jag skjutsa dottern till kören, ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar