fredag 9 april 2010

Å, så har jag nu bytt blogg, den andra kändes lite tråkig:(
Tycker verkligen det är skönt nu med helg. Bara vara med familjen och slappna av. Har varit en intensiv vecka-påsklov, med mycket matlagning. Dagis och fritids skulle ha mat på 2 olika ställen. Lite rörigt! Men allt går ju med lite gott samarbete:)
Var också på årlig hälsokontroll idag, allt såg bra ut, utom järnvärdet som ju är lite lågt. Som vanligt.
Nu får man verkligen inspiration att vara ute, promenera eller jogga, eller enbart pyssla i trädgården:) Kommer ju att bli ett stort projekt hos oss framöver då vi ska byta yttertaket på vårt hus. Pannorna nu är sen huset byggdes 1963!!! Konstigt att de håller, men vintern tog ut sin rätt! Det medför ju en hel del, som byten av stuprännor och vindskivor, iordningsställande av entretaket som vi rivit. Ska bli en mordernare variant med välvt glas/plasttak över ytterdörren.
Igår hade jag stor hjälp av yngsta dottern med städningen i huset, bäst att passa på medans de är små och tycker det är kul att hjälpa till. De större barnen i fam. peterson är ganska sega med hushållssysslorna och vad det gäller ordning och reda:(
Katten har börjat springa utomhus nu, har varit innekatt i hela sitt 1-åriga liv. Oj vad hon njuter av tillvaron :) Konstigt att man kan bli så förtjust i en katt!

1 kommentar:

  1. Kul att hitta hit! :-) Texten krånglar lite dock, jag fick markera den för att kunna läsa. Men det kanske bara är här hos mig det är knas. :-)
    Önskar dig och familjen en trevlig helg!

    Kram Helena

    SvaraRadera