torsdag 28 april 2011

Påskhelgen.






Här kommer lite foton från Påsken:) Linnéa som påskkärring färdigklädd för att gå till skolan på morgonen:) Straxt efter kom kompisen Stina, och de båda gick iväg, så söta!
På långfredagen var vi bjudna till våra vänner i Målilla. Det blev gott fika med god påskbakelse, mums! Linnéa och Andrea hoppade såklart på deras studsmatta:) Kvällen avslutades med en lek! Det var paket-leken, jättekul! Även vi vuxna fick vara med och fick små paket. Man skulle få 6:an på tärningen så fick man plocka en paket från högen på bordet:)

Påskafton bjöds det på middag hos mor och far i Hultsfred. Sen tog vi med oss eftermiddagskaffet och var några timmar i Alsarp allihopa. Underbart med Alsarp i solsken:) Jag satt på trappan till "boa" och bara njöt i vårsolen! Som tradition hör till att barnen får leta påskägg, och då blir man så himla glad!!! Eller vad säger du Danne? :)
Så var det äntligen dags att bege sig till Ullared, vilket vi gjorde på påskdagen. Då är det bra att ha en husvagn att övernatta i:) Även om det är lite trångt om saligheten så är det faktiskt ganska mysigt, Efteråt i allafall:) Nåja , det är mysigt:) Det ser man ju på bilden inifrån husvagnen.
Där var vi i 2 dagar, vilket behövdes! Det är såååå kul i Ullared, vill snart tillbaka igen:)

1 kommentar:

  1. Oh vill oxå till ullared.....avis :(
    Men härligt ni haft det :)
    Kram

    SvaraRadera