onsdag 13 april 2011



Här kommer en bild på det numera vita vardagsrummet som blev sååå snyggt, med den svarta fondväggen med lite blommor på :) Nu har vi fortsatt måla i hallen där det också blir vitt:) Behövdes verkligen fixas och målas lite nu, blir slitet efter alla år. Tycker inte det var länge sen det gjordes men det är säkert 8 år sen!
Lite bilder från helgen också, vi var i Horn på den vårliga utflykten:) Känns som det drar dit på något konstigt sätt varje år. Till Horn måste man åka några gånger varje vår-sommar och fika vid sjön! Mats har ju sina rötter därifrån, och det var ju även i Horns kyrka som vi gifte oss för sisådär 16 år sen snart:) Albin som då var 3 år var rädd för kantorn och blev ledsen av orgelljud! Så vi fick åka dit innan o träffa kantorn som hette Albin Froncack och prästen som var Hans Merseburg:) Vid själva vigselakten så gick Albin med oss in och han märktes inte ens gick o höll i sin fina blomstav och höll i Mats fina frack:) Hur lugn som helst! Daniel som då var 1 år fick nöja sig med att sitta i mormors knä:) Ojojoj vad tiden har gått!!! Nåja Horn kommer säkert alltid finnas i våra hjärtan. Vill tex gärna åka på Horns marknad som är i juli varje år.
Vi hade med oss Linnéas kompis Almina i söndags när vi var där och fikade på bryggan. Lite kallt var det framåt kvällen, blåser ju alltid lite mer vid vattnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar